Regio ZOU
Regio Lekstroom

Meer informatie | Berichten ketenpartners


GGD regio Utrecht
COVID-19 dashboard regio Utrecht

Traumazorgnetwerk Midden-Nederland
COVID-monitor Midden Nederland week 22

Nieuwsbrieven Diakonessenhuis
Het Diakonessenhuis informeert de huisartsen over wijzigingen in de zorgverlening in verband met corona. Ga naar het overzicht van nieuwsbrieven

UMC Utrecht
Maatregelen in verband met Covid-19

Aanvullende maatregelen Saltro 
Klik hier voor meer info

GGD
Factsheet vaccinatiemeldingen
Informatie voor artsen die mensen met ziekteverschijnselen passend bij COVID-19 triëren en doorverwijzen naar de GGD voor een testafname.

MoleMann Mental Health
Intakes en behandelingen gaan gewoon door. Het team wil patiënten ondersteunen waar mogelijk en de huisartsen in deze tijd zoveel mogelijk ontlasten. Lees het bericht voor verwijzers op de website.

Update over het beleid bij Altrecht
Bericht voor verwijzers en ketenpartners november 2020
Klik hier voor info

Extra aanbod Senior Support
Senior Support vangt naast de reguliere dienstverlening nu ook senioren op die niet naar de dagbesteding kunnen, thuis zitten en tijdelijke extra hulp nodig hebben. Hiervoor krijgen zij steun van de gemeente in de vorm van extra budget. Lees meer

Zorgcoördinatie COVID
Aanvragen voor tijdelijk verblijf voor mensen met een coronabesmetting in Midden-Nederland kunnen bij Zorgcoördinatie COVID-19 worden ingediend. Alle contactnummers op een rijtje:

  • Aanvraag bed tijdelijk verblijf voor huisartsen, transferafdelingen ziekenhuizen, zorgbemiddelaars en specialisten ouderengeneeskunde: RAVU 085-7735777. 
  • Voor vragen over de coördinatie van acute zorg: ROAZ en Traumazorgnetwerk Midden-Nederland 088-7559621.
  • Voor medisch-inhoudelijke vragen, vragen van inwoners en voor zorgmedewerkers met klachten die zich willen laten testen: GGD regio Utrecht 030-6305400. 
  • Voor vragen met betrekking tot PBM (persoonlijke beschermingsmiddelen): Veiligheidsregio Utrecht 088-8781000.
  • Landelijke informatielijn coronavirus: 0800-1351.

Centrum voor Levensvragen
Deze tijd brengt voor veel mensen zorgen en levensvragen. De geestelijk verzorgers van de centra voor levensvragen in Midden-Nederland staan klaar om hierbij te begeleiden: per telefoon of via beeldbellen. Dit is kosteloos voor mensen die in de palliatieve fase of 50+ zijn. Verwijs dus tijdig door als je denkt dat het goed kan zijn! Lees meer of bel 085-0043063.