Regio ZOU
Regio Lekstroom

Per gemeente | Zeist


Nieuws
Ben je benieuwd naar de ontwikkelingen op het vlak van O&I in de gemeente Zeist? Er verschijnt geregeld een nieuwsbrief vanuit Zorg4Zeist:

Nieuwsbrief december 2021 met info over de projecten op het vlak van GGZ, jeugd en ouderenzorg. 

Nieuwsbrief november 2021 over de verbeterde website en het PRO-gedeelte voor (zorg)professionals

Bekijk ook het beeldende jaarverslag 2021.

Netwerkmanagers
In de gemeente Zeist zijn twee netwerkmanagers als wijkmanager actief. Marianne Allemekinders is afkomstig uit het sociaal domein, Monique Versluis heeft een zorgachtergrond. Voor vragen en/of opmerkingen kunt u contact met hen opnemen.

Programma's
In eerste instantie richt Zorg4Zeist zich op drie belangrijke thema's in de gemeente: Integrale ouderenzorg, Jeugd en GGZ

Zorg4Zeist website
De gemeente Zeist (Zeist, Austerlitz, Bosch en Duin, Den Dolder en Huis ter Heide) kent een rijk aanbod als het gaat om zorg en welzijn. Maar iedere aanbieder heeft een eigen website en er zijn verschillende sociale kaarten in omloop: zowel zorgverleners als inwoners zien door de bomen het bos niet meer. Daarom hebben de gemeente Zeist en de zorgverleners de nieuwe Zorg4Zeist website gelanceerd. Hierop staan zorgprofessionals en welzijnsinstanties, maar ook de lopende zorgprogramma's zoals Herstellen na corona hebben er een plek.